O nas

Kupcem inox materialov in aluminija nudimo na enem mestu širok asortiman nerjavečih materialov, polizdelkov, izdelkov in sredstev za njihovo obdelavo.

Inox center

Naša poglavitna dejavnost je trženje nerjavečih in alu materialov (pločevino, cevi , profile…), polizdelkov, sredstev za njihovo obdelavo in izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk potrošnikom na domačem in tujem trgu. Že vrsto let sklepamo partnerske odnose s priznanimi domačimi in tujimi poslovnimi partnerji. To nam omogoča pestro izbiro materialov, konkurenčne cene in kratke dobavne roke.

Profesionalen in pošten odnos z zaposlenimi, strankami, dobavitelji in lokalnim okoljem, strokovnost zaposlenih, visoko kakovostni izdelki in poslovne izboljšave so tisti dejavniki, ki določajo pozitiven trend rasti. V letu 2000 je bil podjetju INOX CENTER d. o. o. dodeljen certifikat kakovosti ISO 9001:2001, v letu 2010 ISO 9001:2008, v letu 2018 pa ISO 9001:2015 ki dodatno kaže na učinkovitost sistema vodenja pri izpolnjevanju zahtev porabnikov.

Logistično smo zelo dobro pokriti, saj imamo tri skladišča v Sloveniji. Natančno v Ljubljani, Benediktu in Novi Gorici. Prevoze imamo pokrite tedensko v vse dele Slovenije.

POSLANSTVO

Kupcem inox materialov nudimo na enem mestu širok asortiman nerjavečih materialov, polizdelkov, izdelkov in sredstev za njihovo obdelavo.

VIZIJA

Z najpopolnejšo ponudbo postati najboljši ponudnik inox materialov na slovenskem in tujem trgu.